Kontakta oss!

fredag 1 december 2017

Hej!

I dag har vi haft prov i matematik. Eleverna genomförde själva provet på ett jättefint och fokuserat sätt. Nu återstår bara rättningen, återkopplingen till eleverna och uppföljning.

På tal om prov ska båda klasserna ha prov torsdagen den 14 december på alla engelska glosor de haft under terminen. De har fått ett häfte med alla ord att öva på.

Eleverna har fått en inloggning på inlasningstjanst.se där de kan få flera av de läroböcker vi använder upplästa för sig. Ett väldigt bra komplement till våra böcker, helt enkelt.
Eleverna loggar in med hjälp av sin skolmail (oftast förnamn.efternamn@elev.stockholm.se) och ett lösenord som de fått från skolan.

Jag vill återigen påminna om att skolan erbjuder läxhjälp varje måndag 15.40 - 16.20 och torsdag 15.15 - 16.15. Läxhjälpen håller till i rummet mitt emot träslöjden.

Nästa fredag har vi "Nobeldag" hela dagen. Hela den dagen kommer gå i Nobels tecken med prisutdelning och en hel del annat skoj. Då kommer hela skolan, personal som elever, vara extra finklädda.

Trevlig helg!

     /Mentorerna i årskurs fyra